sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Hellettä

Eilen kävin Serenan ajamas, käytii yhdel tiellä, missä en o hetkeen käynykkää, ku  ollu yleensä niin kova, noh, niin se oli kyl nytkin.. Eipä siel kunnol saanu mentyy ja tosi epätasasta kyytii oli, ku melko isoa soraa sinne ajettu. Noh, ajolenkist tuli melko kevyt, mut eipä se mitää, ku pari päivää ollu taas tammal vapaata. Se ei painannu ohjalle taas oikeestaa ollenkaa, mikä oli erittäin positiivist, kun nyt parin edellisen ajokertan se on ollu tosi painava kädelle. Se myös maltto kävellä kotipäin hyvin, vaikkei otettu, ku pari ravipätkää :)


25.4.2011
Stollen juoksutin, kuunteli taas tosi hyvin. Ääniavuilla teki pysähdykset, siirtymiset, aluks kyl piti muistuttaa raipan kanssa, että sillon kuunnellaa, kun käsketää. 
Laukatkin se nosti hienosti ihan ääniapujen kanssa. Vaikka se jännittyy aina, kun se tietää, et nyt aletaa laukkaamaa, nii silti se kuunteli parhaiten,mitä tähän asti ikinä ja vasenta laukkaa piti hienosti yllä ja säilytti temmon :) 
Oon niin ylpeä ^^ 

Oishan se kiva, kun sais edes pienen kentän tähän tallille tai pyöröaitauksen, on niin hirveen hankala tehdä aina pellolla kaikki, kun ei siinä sellast pitoa ole, kun mitä hiekal on. 


Aikasemmalt juoksutus kerralt, 2.6.2012



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti