keskiviikko 29. elokuuta 2012

Syksy tulee

Käytii taas parin päivän vapaan jälkee Stollen kans maastossa, pellot alkaa olee sellast liejuu, et ei niil voi mennä, ku on nii liukkait :/ 

Tääl on nyt satanukkii nii paljo, et mettässäki oli liukast, eikä siellä päästy ravaan tai laukkaan. Hiekkateillä mentiin sit muut askellajit ja mettäs käveltiin. 
Mun oli tarkotus pistää Stollelle bootsit jalkaan, kaviobootsit siis, mut ajattelin, et hiekkatiet on varmaan pehmeit, ku näin satanu, mut eivätpä olleetkaan ja jonkun verran Stolle varo kavioitaa ja siks ei pahemmin taaskaa laukkaa menty, ravissa sit tehtiin siirtymisii ja parit pysähykset + peruutukset. 
Stolle alkaa ain vänkään vastaan, kun mennää tarpeeks kauan maastos ja sit vaik kuin yritän sitä siel asettaa ja ratsastaa suoraa, ni aina se jaksaa tunkee joko etu-tai takapäätää vinoo. Ois hyvä, kun pääsis meneen ees pellol vähintää 2 kertaa viikos, et sais jätkää läpiratsastettuu. 
Kentällähän se ois paras käydä, mut tuntuu sille, ettei o ikinä aikaa :/ Sinnekin ku joutuu kumminki lähtemää ain traikun kans, ratsastaen matkaan menee noin tunti.

Ehkä sit ens kesän saan itelle sen kentän, tai sitte en :D 

Mietin, et menisinkö kahet tai kolmet estekisat viel täs syksyl Stollen kanssa ja yhdet koulukisat ja jos hyvin käy, ni Serenan kans mentäis ekat yhteiset koulukisat lokakuussa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti