sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Issikka ratsastusta

Moi! 

Aattelin tulla tänne kertomaa eilisest iltapäiväst/illasta.
Lähdin Viivin mukaan katsomaa nuorta issikkaa tuos viiden maissa. Ensin juotiin pikaset kahvit ja sit lähdettii ajelee, ruuna oli puolen tunnin ajomatkan päässä meiltä,pienellä 4hevosen tallilla. 
Vitsi, siel oli silkkikukko ja ai että oli makee! :D tollain siel oli mieki haluun! 

Noniin ja sit takas siihen ruunaan, Viivi kokeili sitä ensin ja sit miekii pääsin selkään, jotta voisin antaa oman mielipiteeni. Pääsin myös hyppäämää sen kans parit esteet. Se oli kiva esteillä, ei yhtää kyttäilly niitä ja hyppäs kival tekniikalla. Sellast nuoren hevosen velmuiluu oli toisinaa havaittavis, mut haastetta pitää olla! 
Ja laukka sillä oli issikaks kivan tuntusta,kolmitahtinen jopa :) 

Sit viel aikamme turistiin siellä ja lähdettii ajeleen koti päin. 

Kotipuoles menin viel Viiville ja kokeilin sen issikkaa, jotta saan vähän tuntumaa, miltä tuntuu hyperherkkä issikkaori.. Ja vitsi se oli kyl herkkä! Kyl mie siel olin hätää kärsimäs, et mitens tää nyt toimiikaa. Kaik askellajit sielt tuli, mut ei varmaan ollu kaunist kateltavaa. Viivi kyl sano, et kivastihan se meni, et toiset ei o saanu sitä ees ravaamaan. Voin siis olla tyytyväinen :) 

Kello olikin sit jo vähä yli kymmenen, ku lähdin Viivilt ja menin tallille. Olin viel niin täynnä energiaa, et ratsastin Stollen ilman satulaa. Menin puolen tunnin lenkin. Se oli kiva ja kuunteli sekä askellajit toimi. 

Kello oli vähä vaille 12 yöllä,kun jalkauduin Stollen selästä. Sit hoidin hevoset ja suuntasin kotii.

Oli tosi kiva ilta ja alkuyö! Ja vitsi, kun ois tullu otettuu kuvia. Noh, joku toinen kerta sitte. 
Nyt lähden tallille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti