torstai 29. marraskuuta 2012

No can do... Nyt angstaan kyl..

En vaan enään keksi mitään positiivist, kaikki päivät on samanlaisia,kamalan ankeit kelejä ja nyt sit, ku ei oo satanu, niin on pakkasta ja tuulee niin kylmäst, et jäätyy pystyyn heti, ku pääsee ulos ovesta.
Hevosten liikutukset on ollu tosi retuperäl ja ärsyttää, ku ei oo kenttää missä mennä ja maneesillekin jos lähtee, niin siellä menee aina oma aikansa ja kun on elämäntilanne sellain, et on paljon vastuuta eikä voi tosta noin vaan lähteä mihinkään extemporee,niin on erittäin hankalaa päästä kunnol ratsastamaan. 
Kengittäjä on tulossa lauantaina,Serenalle tulee taas takasiin kengät, niiku sil on nyt ollukkii ja Stollelt otan etukengät nyt pois ja takasiin tulee kengät. Kävin tänää ostaas kengät hevosille ja on neki kyl aika kalliita.. Kun eipä tuota rahaa kasva puussa. 
Tarha on jäätyny kamalaks koppuraks ja suosiol laitoinki tänää hepoille loimet päälle. Ei niil o katosta tuol tarhas, niin en halua, et ne jumiutuu tuol tuulessa, ku eivät ne hirveest liikuskele tollasel tarhan pohjal.. 
Odotan niin kovast, että tulee lunta ja että sitä tulee paljon ja et se kans jää maahan, muuten täst ei tuu enää yhtään mitään, ku tääl mudan keskellä pitää rämpiä ja aurinkokaa ei ees näyttäydy.. 

Täst nyt tuli tällain valitusteksti.. Kohta menen talliin ja jos vaan millään viitsin, ni käyn ratsastaas Stollen kans lyhyen lenkin, se toimii aina terapiana mulle, et pääsee ees hetkeks elämänsä hevosen selkään ja voi unohtaa hetkeks kaik huolet. 







Ah, noi kuvat <3 Talvea odotan tooooosi paljon! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti