tiistai 27. marraskuuta 2012

Stollen juoksutus ja päiväinen reissu

Juoksutin Stollen eilen illal ja se meni kivasti, se oli hassu ja sil oli pientä pöllöily energiaa. Kuunteli kumminki hyvin. Kun olin vaihtamas suuntaa, juoksutusliinaa toisinpäin, nii Stolle keksiki, et hänhän tästä hilpasee pois paikalt ja sen hetken, et mul oli käsi irti kuolaimesta, niin se käänty ympäri ja meinas lähtee omille teilleen, sit totesin sille, et "Stolle", sellasel painavemmal äänel,nii se pysähty niille sijoillee ja alko kuuntelee mua. Se jäi sit seisomaa siihen ja sain sen kii ja juoksutus jatku. Ehdin jo aatteleen siin, et nonii, nyt täytyy alkaa jahtaamaa sitä pitkin pihaa, mut ei, se yllätti mut kuuliaisuudellaan :D 

Tänään käytiin aamupäiväl parin kaverin ja mieheni kans Pyhtääl lännenratsastusvaruste liikkees, mitenkähän toi oikeestaa ees pitää kirjottaa...noh, kumminki. Siel oli paljo kaikkee kivaa, mut aika tyyristä.. 
Ostin sielt sit jääkaappimagneetin :D 

Tällain susi kuvanen magneetti :)


Siel oli kyl kivoi korviksiiki, mut oisin voinu ostaa ne kaik, ni en sit ostan mitään. 

Käytii illemmal sit kävelees talutellen heppojen kans mieheni kanssa. Otin pari kuvaaki,niitä alla :) 




Nuo kuvat kännykäl otettuja, oli niin kiva kuutamo, ettei ees tarvinnu lamppua lenkillä käyttää ja sit otin miehest ja Serenast kuvan,kuin hyvin näkyy heijastimet :)

Noista menneiden päivien liikutteluista sen verran, et Serena on menny kivasti ja ei paina enään niin paljoa ohjalle, kun eläinlääkäri kävi raspaamas niiden hampaat jokunen aika sit. Stollekin on nyt paljon suorempi ja pysyy suorana ratsastaes. Se on kyl ollu aivan mahtava, kuuntelee ja tekee mitä pyydän. 
Tosin tossa yks päivä käytiin sen kanssa maastos parin vapaan jälkeen ja se oli niin intoo täynnä, et jarrut oli ihan kateissa :D Mut, välil sellanenki päivä kaikkien hyvien joukos. 

Ostin tuossa pari päivää sit Serenalle uuden riimunnarun



Ja tuo vaaleenpunain kumisuka on ostettu Hööksistä ja se on kyl tosi hyvä! Just tarpeeks kova ja napakka,sil saa tosi hyvin lian irti ja kuivunu mutaki lähtee hyvin pois! Suosittelen :)

Eipä täs nyt tän ihmeempiä. Tarkotus ois taas ehtiä Serenaaki ajamaan, kunhan vaan ehtisin joku päivä valosan aikaan liikutteleen. Postauksesta tuli kyl aika sekava, mut ehkä siitä saa jonkunlaisen tolkun. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti