torstai 11. huhtikuuta 2013

Otsikon keksiminen vaikeeta

Ei mitää sen ihmeellisempää oo tapahtun, kunhaa pälätän.. 

Stollen jalka on ollu nyt pari päivää niin normaali, ku se vaa voi olla. Ainahan siin on krooniset nesteet ollu. Lämpöökää siin jalas ei oo nyt ollu enempää, ku toisessakaa. Ratsastaa en oo viel uskaltan,ku kuvittelen siin olevan silti vikaa. Noh, kyl mie täl viikol selkää menen. Stolle on nii tärkee ja sil on ilo ratsastaa,kun se on nii tasanen ja kiva ja mie tiiän sen kaik temput. 

Serenan kans ku oon menny nyt, aina ku oon kerenny, nii se on aivan erilain, ku Stolle, aina tietty ollukkii. Se on häslä ja vaan malttamaton. En tiiä miten sitä on edellisis kodeis ratsastettu,mut joku juttu siin on... Ainahan se on ollu tosi pakettii vedetty ja vast nyt melkei viiden vuoden mulla olon jälkee se on alkanu menee pidemmäs muodos ja paljo rennompana. On sitä paljo helpompi muutenki nykyää ratsastaa,kun silloin. Pystyy hyppimiin on jääny melkein kokonaa pois sekä jumittaminen. 
Olin vuosia sit Serenan kasvattajal kesätöissä ja kun kerroin, et Serena on mulle tulossa, niin tilan emäntä sit sano, et älä sitä hevost hanki, kun sen emä oli kuulemma hankala tai vaaralliin tmv. En tiiä millä taval hankala,mut Serena on kyllä kiltti ja fiksu hevonen, jos se hankala jossai on, ni ratsastaes. Mut ku sen kans vaan ottaa rauhallisen asenteen,ni yhteistyö sujuu. 

Kokeilin eilen sen kanssa kumarrust/makupalal taivutust,ensin se ei tajunnu koko asiaa,mut sit ku ymmärs, ni se kumars jo ekal kerral melkein enemmän, ku Stolle koskaan :D Stolle nyt onkin niin herkkä, et ei sille sovi tollain kumartelu. Kaikki hevoset ei vaan pysty siihen. Stolle kyllä venyttelee hienosti, mut ei se jalkojen välist hirveen pitkältä ota,kyl se kumminki polven koukkuu pistää,mut ei sen enempää. Ehkä tänä kesän vois sen kans harjotella asiaa enemmän,jos se vaikka ylittäis ittensä ja kumartaiski viel joskus :) 

Täs oon nyt päivittäin tarhoi siivoillu,kyl sitä tavaraa sielt tuleeki,on hyvä fiilis,ku tulee siistiä :) 





Noniin ja kesä tänne kiitos! :) Ilman mitää mutakelejä ja sateita. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti