sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Stressiä

On taas aikaa viime postauksesta.

Kiva, kun kevät tulee pikkuhiljaa, tosin tarhojen siivoust saa tehä joka päivä,kun ois vaa siihe aikaa.

Stollel on nyt ollu n.viikon verran vapaata, kun sil on/oli revähdys oikees etujalassa. Se on koko ajan kyl menny parempaa päin, oon kylmänny sitä ja laittan arnikaa, sekä joka yö on ollu lämppärit jalassa. Eläinlääkärilt sain tulehduskipulääkettä, sitä ois nyt viimiin päivä tänää, jos ei sit eläinlääkäri kehota jatkamaa sitä. Soitan huomee sille ja kyselen jatkotoimenpiteit.
Ne juos tarhassa täs n.about viikko sit Serenan kans ja toisis paikois oli sen verran liukast, et kylhän sil välillä luisti kaviot, etupää kun kengättä on. Siinä se on varmaa sen jalkasa saanu venäytettyy. Ärsyttää, mut minkäs sille voi.. 

Oon nyt sit liikuttan Serenaa. Se on ollu muuten kiva, mut toisin päivin osaa kyl painaa kädelle tosi lahjakkaast ja käyntiä ei vaan meinaa löytyy. Muut askellajit menee kyl nykyää tosi kivasti, laukkaki nousee ja pysyy yllä hyvin, peitsaa enää tosi harvoin. 

Alotin syöttää Serenalle soijarouhetta,kun se on taas aikamoinen kuikula ja se on hirveen nirso syömää greenlinee. Syötän tän säkin nyt pois, mikä sille on ostettu ja sen jälkee se saa pärjää sen soijarouheen kans. Stollehan söis sit greenlinee vaik millä mital,mut se on nii hyväs lihassa ja kunnos muutenki, et ei se tarvii sitä, kun heinäkin on nii hyvää :) 

Täs kuvia vuosien varrelt,selityksiä kuvateksteis :) 

Tulispa kesä! Haluun kahlailee ja kiipeilee mäkiä :) <3

18.9.2011  Kotkas merenrannal 

Stollen kans parisen viikkoo sit maastossa <3

Tää kuva on otettu puhelimel 24.6.2011 eikä oo millää taval muokattu. 

Pari päivää sit tarhast otin kuvan, puhelimel tääki. Laatu on kyl ihan eriluokkaa :D Kamala

Serenal maastos 25.5.2010

Tällasen rakennekuva vertailun oon tehny joskus viime vuonna, vasemmanpuoleinen kuva 13.5.2009,tamma oli ollu mul silloi melkei vuoden ja oikeen puoleinen kuva 25.9.2010,ollu vähä yli 2 vuotta mulla.

Kotkast merenrannast 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti