maanantai 19. elokuuta 2013

Serenan uusi satula ja muita kuulumisii

Otin alkuviikosta Serenalle sovitukseen Kiefferin estesatulan. Se oli sille ihan ok, mut jäi pikkusen kapeeks,kokeilin sitä myös Stollelle,se tuli kamalan lähelle säkää ja ei antanu lavoille tarpeeks tilaa. Joten se satula sai väistyy hankinta listalta. 
Kävin kattoos Kymen ravis ja ratsus satuloita ja sielt löyty Pinto merkkinen yleissatula. Koeratsastin Serenan sillä ja ensimmäist kertaa se ei napsinu satulan laitossa kertaakaa ja ratsastuksen jälkeen selässä ei ollu mitään merkkejä siitä, et satula ois epäsopiva, joten se jää sitte meille, ensimmäist kertaa näiden 5 vuoden aikana, ku Serena on ollu mulla, on sillä sopiva satula, kyl toi satuloiden etsintä on vaikeeta ja aikaa vievää hommaa. 

Stollelle en tosin oo vieläkää löytäny sopivaa satulaa, mut en pidä sen asian kans ny kiirettä, jos joku sopivalt tuntuva satula tulee kohdalle, ni kokeilen, mut jos ei, nii meen ilman.

Serena oli viime ratsastus kerral kiva, ei peitsannu ja oli melko rauhallinen. 
Perjantain 16.8 rasvasin molempien hevosten nahkariimut, Stollelle olen joskus aikoinaa ostanu nahkariimun lähinnä kisareissuille ja sitä oon pyrkiny käyttämään aina kisoissa,nyt kun ei luultavast enää kisoihi mennä,niin aattelin alkaa käyttämää sitä muutenkii. Serenalle jätin käyttöön mun ex-hevosen nahkariimun,sitä en ole vielä sille kokeillu, mut uskon, et se sopii. 

Tänää laitoin myös tarhoja talvikuntoon, vaihdoin uusia tolppia ja pistin talvinauhaa kesänauhan tilalle, mun on pitäny tehä se jo aikasemmin,mut parempi nyt, kun ei koskaa. Tekemist jäi vielä,mut aika nopeest se tulee valmiiks. 

Lauantain 17.8 alotin aamuni kaverin hevosten hoidolla ja jatkoin siitä omalle tallille. Tein viel hetken tarhan aitoja ja sit lähettiin bmw driftingeihi kouvolaan. 






Meidän perhevankkuri (vas) ja pari muuta.


Sit käytii tallilla nopeesti ruokkiis hevoset ja lähettii Loviisaan Burn out:eihin. Siellä meniki sit loppuilta ja hevoset hoidin puolen yön maissa, joka on täysin normaali aika niille. 

Tää bmw oli jo siel kouvolassakii, oli renkaiden menekkii yhelle päivälle :D 

Harrastan itsekin autoja,joten olen erittäin kiinnostunu aina menemää kaikkii autotapahtumii :) 

Käytii katsomas alue-estekisoja Kotkas tänää ja kuvapostauksen teen,kunhan saan käytyä kuvat läpi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti