lauantai 24. elokuuta 2013

Syksyä kohti mennään

Mistähän alottaisin... 

En ees muista mitä kaikkea oon viimeks kirjottan.. 
Mutta, maanantain päätin koittaa hyppäämist Serenan kanssa. Joo, olihan se hyvä idea, mut vaikee toteuttaa. Tamma on aina ollu vähä hukas jalkojensa kans ja niin se oli nytkii,ensin mentiin maapuomia, siit se suoriutu ihan kivasti. Sit siirryttii esteisii. Ne oli vaan n.50cm korkeita ja jos vähäki mun keskittyminen herpaantu,niin tamma pyyhäls läpi esteen. Kun keskityin kunnolla lähestymiseen ja kirjaimellisesti nostin hevosen esteen yli, niin se hyppäs ihan kivasti. Pari kertaa mentii molempii suuntii niin, ettei se tiputtan ja loppukäynnit menin maastossa.

Tiistaina menin Stollel pellolla ja hyppäsin sen kans pitkäst aikaa, esteet oli samoja, kun mitä Serenan kans maanantaina. Ihan lyhyest voin sanoa, et Stollel oli kiva mennä ja kyllä se vaan on 1000% enemmän estehevonen, kun Serena varmaan koskaa tulee olemaan :D Hyppyjen jälkeen menin maastossa loppuverkat. 









Eilen aamupäiväl rohkaisin itteni ja laitoin Serenalle ite takasiin kengät. Se onnistu hyvin. 
Iltapäiväl kävin ajamas sen ja voi jestas niitä menohalui! Mitähän turbokauraa se on syöny,paino menemään ja ainoo askellaji mitä halus mennä, oli laukka. Oon hirveen ilonen siitä, et nykyään se laukkaa tosi herkästi, kun sillä on laukka ollu aina niin huonoa. Mut se on parantunu tosi paljon ja sitä pystyy lyhentämään, mitä Stollen kanssa ei,jos Stollea ei oo ekana ratsastan perusteellisesti avuille. 


Tänään kävin päiväl ajelemas mielen virkistyksen vuoks ja napsin parit maisema kuvat matkan varrel. 
Voi kuinka pääsiski muuttamaan sinne suunnille, missä ajelin, ois paljon erilaisii mettäpolkuja meille mentäväks, kun me niin paljo aina Stollen kanssa mettässä mennään ja kumpiki nautitaan siitä! 

Eipä nuo puhelinkuvat hirveesti näköhermoi hivele, mut kelvatkoon nyt. 




Serenan satula on osottautun sille oikein sopivaks ja oon erittäin ilonen, et sille löyty vihdoin sopiva. 

Loppuun vielä juoksutuskuva tiistailta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti