lauantai 10. elokuuta 2013

Kuulumisia menneiden päivien ajalt

Hevosil ei vieläkää oo satuloita, joten ilman on mentävä. Oon miettiny lähteväni vaan Stollen kans sinne satulan sovitusreissulle ja ettiä Serenalle täält päin satulan. Uskoisin Serenalle löytyvän paljo helpommalla satulan, ku Stollelle. Sillä on helpomman malliin selkä :) 

Olin miettiny kesän aikana, et lähtiskö opiskelemaa ja olinki sit hakenu kouluun, mut olosuhteet ei anna nyt mahdollisuutta lähteä kouluun, joten jouduin perumaan opiskelijavalinta haastatteluun menon. 

Olen menny hevosilla nyt pellolla pari viime päivää. Kummatki on ollu normaaleja itsejään. Serena peitsas eilen paljon, kun menin koulua sen kanssa, se ei meinannu millään keskittyä mihinkään. Vaikka laukka on toiminu paremmin nyt kun oikeestaan koskaan hevosen mulla ollessa, niin eilen se ei toiminu oikeestaa yhtään.. Joitain lyhyitä pätkiä se laukkas, mut sillooki se oli aikamoist räpellyst ja kaula pitkänää ryysäämistä ja tuntu välil ku ois ollu jäniksen tai rodeohärän kyydissä, kun meno oli sellast loikkimist. 

Stolle taas on ollu näien lämpösten ilmojen takia aika laiska, herättelevät koulutreenit kentällä tekis erittäin hyvää ja sinne väliin parit esteet, niin alkais poikaaki kiinnostamaa liikkuminen enemmän :)

 Mun on pitäny pitkän aikaa käydä vaateostoksil ja oonki päässy täs parin viime viikon aikan ostamaa tarvittavii vaatteit/asusteita. Ja oon kans tilannu netistä.

Tässä kuvia ostoksista ja huono laatunen kuva Serenan uusista suitsista, jotka ostin jo monta kuukautta sitte, mut nyt vast otin ne käyttöön. 



Tämä huivi on Jeans.fi:ltä ja tykkään täst paljon!

Näihin kylmeneviin kesäpäiviin ostin parit shortsit,niin ompahan mitä päälle pistää, jos ja kun sitä hellettä vielä tulee, Seppälästä ovat.

Globuksen suitset, tykkään näistäkin erittäin paljon! Ohjat on Stollella olleet käytössä, siirsin ne nyt Serenalle, kun Stollella uudet käytössä. 

Käytiin mieheni kans Vantaalla parisen viikkoa sitte ja Hööksistä ostin toe warmerit, saa nähdä onko ne hyvät vai toimivatko vaan lisäheijastimina ja käytii myös Ikeassa ja ostin sieltä Serenan soijalle "rehulaatikon". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti