tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Hevosten kanssa menee normaalisti. Stollea oon ratsastanu nyt ilman satulaa ja Serenan kanssa tehny kevyitä kävelylenkkejä talutellen,kun sillä ei niitä kenkiä ole takasissa ja vasen kavio kuluu niin nopeasti, ettei sillä voi paljoa kävelyä enempää tehdä, muutakun pellolla. Kuumien säiden takiakin on jääny tuo liikuttelu hömpöttelyks ja mettässä oon kaikkein eniten menny ja eilen menin vast 11 illalla Stollen kans ratsastaan,kun olin päivällä meripäivil ja oli niin kuuma, etten halunnu mennä aikasemmin. 
Stolle oli aika painava ohjalle, hidas avuille ja kyttäili jokast puskaa ja kivenkoloo,josko sielt joku tonttu hyökkäis kimppuu :D 

Meripäivil kävin ensin lauantai illalla kävelemäs ja porukkaa oli aivan järkyttävän paljo, kävelin vaan nopeesti läpi koko alueen, enkä sen ihmeellisemmin  jääny mihinkään mitää kattelee,vaikkakin bongasin yhden hupparin, mitä olisin halunnu koittaa,kun olin sellast netistä jo katellu pidemmän aikaa. 

Sit mentiin porukassa (tyttäreni,äiskä,veljeni,veljen tyttöystävä) sunnuntain viel kiertää ja kattelee. Ostinkin sielt sit kierrätyskankaast tehdyn laukun ja toisena käsityönä tarttui keramiikkasavesta tehty wc-kyltti. Ja parhaimpana se huppari, mitä kattelin :) 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti