maanantai 9. joulukuuta 2013

Juoksutusta

Aamulla satoi melko isoja lumihiutaleita ja aurinko paisto pilvien välistä,oli aivan ihana ilma ja aattelin, et on hyvä päivä liikuttaa hevoset. 
Tallille päästyäni laitoin Stollen kuntoon ja menin sen kanssa pellolle. Sil oli hirveesti energiaa eikä meinannu oikeen kuunnella ääniapuja. Yleensä se on tosi kiva juoksuttaa, mut en yhtää ihmettele, miksei se halunnu kuunnella, onhan ollu tosi huonoja kelejä eikä oo päässy kunnol liikkumaa monee viikkoo. Juoksutin molemmat kierrokset. Sit päästin sen hetkeks juoksemaa irtona. Ei se ikinä juokse laidunta ympäri, vaa juoksee ees taas. Joitaa kertoja sen annoin siinä juosta ja sit otin sen vielä liinan päähä ja harjoteltii pysähdyksiä... Toistoja toistojen perää. Ei millään ois halunnu pysyy seis,kun sitä pyysin. Kyl se aina yleensä hyvin pysähtyy, mut sit ku pitää oottaa rauhassa että pyydän kävelemään, niin se on herralle erittäin vaikeeta. Kyl se sit lopulta kuunteli ihan hyvin ja käytii viel tiellä kävelemäs. 

Serenan liikutin myös maastakäsin, käytii tiellä kävelemäs. Huomaa kyllä, ettei se oo puhdas. Se menee monta askelta kyllä puhtaasti, mut sit aina välillä varoo etustaan. No,siksi se onkin saikulla ja vaan käveluliikunnalla. Inhottaahan se, ettei sen kanssa pääse kunnolla liikkumaan,etenkin, kun sen kans ei nyt voi ajaa,se on niin kiva ajaa ja voisin ajaa sitä vaikka päivittäin! :) 

Kuvat on taas vanhoja, kun en ole saanu ketää kuvaamaan. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti