lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulu lähestyy

Jaa a, mitäpä sitä kirjottas.. Melkein päivittäin käyn bloggerissa ja luen seuraamiani blogeja aktiivisesti, mutta omaan blogiin en meinaa millään saada tekstiä... 

Meille kuuluu ihan normaalia, päivärytmi meinaa kyl olla ihan sekasin ja hevoset tarhailee yleensä vasta iltapäivästä myöhään yöhön. Noh, eipä pari päivää sellasta niitä tunnu haittaavan. Onneksi on oma talli ja siel vaan omat hepat, niin ei tarvii olla kukonlaulun aikaan viemässä omia eikä vieraita hevosia ulos, saa itse päättää päivärytmin. 

Stollen kanssa oon menny nyt taas maastossa.. Missäs muuallakaan. Kyllä meil on tosi kivasti lunta pellollakin, mut ainoa paikka missä pääsee menemään on laidun, eikä se oo mikään kamalan iso, sellain ison kentän kokoin.. Ehkä jonain päivänä meen sinne tarpomaan :) 

Serenal on ollu aivan liian kauan aikaa vapaata. Noh, onneks se ei oo mikään paikallaan tönöttäjä,vaan vetää spurtteja tarhas, niin ei oo niin maailmaa kaatavaa, vaik se ei pääsiskään päivittäin mun toimesta liikkumaan... Oon ajatellu jonkunlaist liikuttajaa, mut, mun hepat on sen verran omalaatusii ja kova luonteisii, et enpä ihan ketä vaan voi niitä pistää liikuttamaan, ottavat helposti "oman kavion oikeuden" jos ne päästää ryttyilemää.. 
Ois tosi kiva ajaa Serenallaki taas pitkäst aikaa ja kokeilla sille uusii suitsii sekä gägejä, kun ne sille ostin hetki sitte. Pitäis vaan ehtii putsaamaa ja rasvaamaa uudet suitset, niin ois sitte kestävät käytössä :) 

Vaik oon myyny hirveesti tavaroita, mitä en tarvii, nii tuntuu, et satulahuone pursuaa silti tavaraa,vielä pitäis saada yks satula myytyy ja pari loimee.. Tuntuu vaan, ettei kukaa tarvii niit tavaroita,onhan ne tietty kalliimpiiki, ku jotkut riimut tai suitset.

Stolle on ollu tosi kiva ratsastaa, eilen menin sen kanssa ilman satulaa ja se meni jo tosi kivasti laukkaakin ja sitä pysty säätelemään,eikä se ollu sellast "JIPPII,mie meen nyt kovaa, etkä sie voi sille mitään" vaan se oikeesti kuunteli istuntaa, aijai, taas tuli toosi hyvä fiilis lenkistä. Pari päivää sit se ei ollu ihan samaa mieltä mun kans laukan hitaudesta ja painoki ohjalle taas aika lahjakkaast ja sen kans sai olla koko ajan tekees siirtymisii, et herra kuunteli. 

Eilen, ku laitoin Stollelle loimee päälle liikutuksen jälkeen, ni kattelin et se oli saanu yhden soljen etukiinnityksest rikki, noh täytyy se korjata, onneks se pysy kiinni silti sen ajan mitä se viel ulkon oli. 
Ostin niille k-maataloudest kaulakappaleen, missä ei ole kiinnityst sään päältä, vaan tarrat, mut eipä hätä oo tän näkönen, mie pistän siihe kiinnityksen, niin on kaulakappale pulmaki ratkastu :) 

Mul ei o taaskaa uusii kuvia,joten tuli nyt taas tällain tylsä postaus, mut yritän ottaa kuvii, nyt kun on ihka oikee järkkärikin omana! :) Canonin 600D saapui eilen postissa, oon ihan innoissani kuvaillu jo sen kans, tosin kaikkee muuta paitsi hevosii, tästä se hupi alkaa! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti