maanantai 10. joulukuuta 2012

Sunnuntain estekisat + uusia kuvia

Noniin, nyt kun mulla on aikaa, niin kerron eilisestä. 
Eli oltiin Stollen kanssa Pr-tallilla kisoissa. hypättiin 70cm. 
Jo radan nähdessäni mietin, et juupa juu, näinköhän se hyppää paria estettä siellä, kun olivat juuri sellaisia missä meillä on aina ollut hankaluuksia. 
Verkassa poika oli hyvän tuntunen, en verkannu paljoa ravia, pääasiassa laukkaa mentiin ja sitte ihan käynnissä. Hyppäs hienosti kaikki verkkaesteet. Ja kun mentiin radalle, niin lähti heti hyvin ja oli reipas, ykkönen ja kakkonen hienosti, sit lähestyttiin kolmos estettä ja mietin jo siinä, et täähän menee hienosti, ni mitä viel, kielto... Ärh.. Toisen kerran.. Ja taas kielto. No, hylkäyshän siit tuli, eikä viel kolmannellakaan menny, sit takapuomi laitettiin ales, kyseessä oli siis okseri. Sit se meni kivasti,yritin myös 4 estettä mennä, mut ei, kyseessä oli punanen portti, jossa oli päällä puomi. Sit mentiin viel kerran kolmos este ja se siitä. 

Käytiin loppuverkkailees maastossa. Ja enneks lähdettii pois, ni katottii viel 90cm rataa hetken aikaa. 
Matkalla käytiin abc:lla ja ostin Stollelle porkkanapussin, kun oli joka tapaukses hieno poika <3 

Kun katsoin eilistä videota, niin olin kyllä niin jäykkä siel selässä, et voi jestas.. En ymmärrä mistä se johtu, en ite ees jännittän tai mitään, mut jotain varten olin vaan liian tahmee... 
Kumpa nyt taas valmennukset alkais ja pääsis siel käymään, niistä on meille kovasti hyötyä! 

Tuos oikeella näkyy tuo pirun kolmos este, jossa meno tyssäs ja vasemmalla näkyy vähäsen nelos estettä

Siis MIKÄ toi ilme on xD

Pappa traikussa, kyllä,meillä on aika matala traikku

Ainiin, nyt mennää vähä ajas taaksepäin, eli perjantaihin,kun käytiin hevostarvikeliike Kasmonin loppuunmyynneissä uudemman kerran, niin mukaan tarttu Serenalle Clobuksen suitset, niistä yritän kuvaa saada myöhemmin. Sitte ostin sille gägi-kuolaimet, (joo, en osaa kirjottaa sitä oikein), katsotaan miten se alkaa niiden kans ratsastettaessa toimimaan,mukaan tarttui myös chapsit,riimu,heijastinbotsit,lämppäripatjat,ajolasit,neljät hevosenkengät,avaimenperäkuolaimet,itselleni otsapanta,Stollelle ohjat,jos jotain nyt unohtu, ni ei voi minkän, mut oli kyllä ihan kivan halpoja tavaroita ja kaikki tarpeellisia. Tilasin myös jokunen aika sitte Viljar Shopista hupullisen fleecetakin,pintelipatjat ja lisäsin eilen tilaukseen gägi-kuolaimiin poskiremmit. Jospa pääsis viimeistään ens viikolla niit Serenalle koittamaan! 

Kermana kakun päällä kuvailin hevosia tuos yks päivä, kun oli kerranki aikaa ja hyvä ilma, täs päivän parhaimmat kuvat, Stolle ei viittiny millään pysyy paikallaa, joten siit ei ole kun yks julkasukelponen kuva :D Se ei o ikin tykänny olla kameran eessä, Serena osaa ton poseeraamisen,ainaki jotenki :) 





Noniin, tässä tämä :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti