torstai 6. joulukuuta 2012

Stollella maastos

Tänään menin ihan normi maastolenkin Stollel ja niinkuin eilen, oli se tänäänki järkyttävän vahva suustaan ja meni vaan pää korkeella ja kuolaimelle painaen, tuntuu, että hevosen niska on mun suussa, näin kärjistettynä ja siel ohjien päässä ei ole mitään. Tätä siis tapahtuu ravissa,,mut käynnissä ja laukassa on kiva ja jopa tukeutuu kuolaimeen. 
Ratsastin sil siirtymisiä,sen ois pitäny päästä koko ajan laukkaamaa, oli ihan räjähdysherkkä. 
Aloin ratsastamaan sitä enemmän pohkeella eteen käynnissä ja kun tempo lisäänty käynnissä ja se tuki kuolaimeen, niin siirryin raviin ja tein siinä saman, että ratsastin vahval pohkeella eteen niin, että se alko tukeutuu kuolaimeen ja että se tuntu hieman sille, kun se ois vetäny vastaan (hankala selittää). Se toimi paljo paremmin täl taval ja menin myös hetken harjotusravia täl tekniikalla ja se tuntu hyvältä alla. 

Eipä tän ihmeempiä taas... Serenalla ollu nyt vapaata, kun ei vaan meinaa ehtii tehdä sen kanssa mitään.. Huomenna yritän ehtii, ku Stollel vapaapäivä, mut katsotaan... Huomenna oon menossa käymään yhden hevostarvikeliikkeen loppuunmyynnissä, ni katsotaan löytyyks sielt mitää kivaa :P 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti