tiistai 4. joulukuuta 2012

Uusia kuvia ei ole,vanhat kelvatkoon..

Nää postaukset on nyt tosi tylsiä, kun en mie saa mistään kuvaajaa! Pitäis vissii alkaa etsimään ihmistä, joka ois kiinnostunu kuvaamaan eikä asuis kamalan kaukana.. Ois toooosi kiva saada uusia kuvia. Paitsi, eilenkin ehdin vast pimeellä ratsastamaan, et ei niist kuvista ois kyl ees tullu mitään.. 

Nonii ja sitte asiaan. 
Ratsastin eilen kummanki hevosen peräjälkeen. 

Stollella yritin saada samanlaist menoa aikaseks, kun eilen.. Noh, käynti joo toimi ihan kivasti, siinä se tosin jää hieman liian hitaaksi ja keskittyy paljon mun käteen, eikä niinkään pohkeisiin, se oli tosi tahmea ottamaa minkäänlaisii eteenvieviä pohjeapuja vastaan.. Hienosti se tosin meni pohkeenväistöt. 
Laukkakin sillä on kiva ollu nyt, tosin siihenkin kaipaisin lisää poljentaa.. Se on vähä sellasta, että "Jee, nyt mennää kovaa, kuskista viis" ja sit viipotetaan häntä putkella,korvat hörössä, kuolaimelle painaen. Noh, onhan se kivaa, ku heppa on innoissaa :D Ei pidä ottaa liian vakavasti tätä harrastepuksutteluu. Omaks ilokshan noita hevosia pidän <3 
Ravissakin ois pitäny olla se JOKIN, mikä siit puuttui.. Se oli kiva, mut ei tullu sellast fiilist, et NYT tää menee hyvin... Nooh, aina ei voi voittaa...
Stollella menosta siis yhteenveto; ihan kiva, mut ei super :D 

Serenalla menin ilman satulaa, aattelin ensin, et se on kun pomppupallo, et kuinkahan monta kertaa täältä tipahdan? Mut, se yllättiki positiivisest ja se oli tosi kiva. Käynnissä kuunteli hyvin ja tehtiinki pysähdysharjotuksia paljon. Ravia en saanu millää taval hyväksi, onhan se hieman hankalaa, kun on tollain 170cm mammutti alla, niin se ei oo mikää pienliikkeinen. Ja ilman satulaa kun menee, niin ei o helppo pysyy kyydissä, kun pomppii sinne tänne. Siinä tulee ite jarruteltuu hevosen menoa ja Serena kumminki vaatii toimiakseen vahvan eteenvievän pohkeen,silloin sieltä tulee upeeta ravia!
Laukat toimi kans niin upeesti. 
Kuinka paljon voikaan hevonen muuttua neljäs vuodessa, onhan se pitkä aika, mut en o mikään ammattiratsastaja eikä mulla ole kenttää tai maneesia tai opettajaa käytössä. Serena on tosi tasanen ja miellyttävä ratsastaa. Ennenhän se ei oikeastaan ees ravannu, vaan peitsas ja hyppi pystyyn tai sitte se jumitti, eli ei siis liikkunu mihinkään. Nykyään tosi harvoin enään peitsaa, toisinaan tulee sellain keinuhevosefekti, mut seki menee parin pompun jälkeen ohi ja jumittamista tapahtuu about kerran lenkin aikana ja se on vähän! :) 
Ja olen kans pannu merkille, et se seurustelee hoitaessakin, haistelee ja kerjää huomioo. Kyllä on siihen käytetty aika kannattanu, tuloksia on tullu :) 

Tänään on tarkotus mennä Serenalla jonkunlainen lenkki, en viel tiiä meenkö pellolla vai käynkö ravipainotteisen maastolenkin. 
Alla vanhoja kuvia. 


Serena on hirveen näkönen tollasen "puolpitkäl" harjalla


Stolle oli piehtaroinu :D 


Siinä nyt jotain vanhoja kuvia. Yritän mahdollisuuksien mukaan saada uusiakin kuvia, nyt kun on jopa luntakin tullut paljon lisää! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti