maanantai 18. helmikuuta 2013

Kaikkee löpinää

Mistähää sitä alottas... 

Hevosia oon liikutellu sitä mukaa, mitä oon kerenny. 
Mul ei oo motivaatioo täl hetkel ratsastaa mitenkää suoritus hakusesti,joten meen sillee, kun hyvälle tuntuu. 
Stollen kans oon menny taas normisti maastos, ku pellot on edelleen siin kunnos, etten sinne halua mennä pohraamaa, kun ne upottaa aikalailla eikä oo nyt ollu aikaa lähtä kentälle tai maneesille. 

Käytii kävelees heppojen kans maastakäsin perjantaina. Lauantain ratsastin Stollen ja se tuntu tosi hyvält. Ratsastin sitä taas suoraks ja taivuttelin ja asetin paljon. Se oli aluks tahmee pohjeavuille ja halus kulkee vinossa ja oli välil tyhjä edestä. Ratsastin sil siirtymisii,niin niillä se parani ja käytin pohjeapuja voimakkaammin, nii alko kuuntelee paremmin. Lopuks silt tuli ihanaa rentoa ja letkeää ravia sekä pysy kuolaintuella ja kevyenä, mahtava tunne! :) 

Tänään käytiin miehen kans eka tuossa kylil yhdes tapahtumas, mis pelattii umpihanges jalkapalloo ja se oli tosi hauskaa seurattavaa! :D  Ja sit käytii viel Valmennustalli Keltin avajaisis. Ilta meniki sit kattoes leffaa,ni en liikuttan tänää hevosii, vaik eka meinasin juoksuttaa Stollen. 

Stollen satulan ettiminen jatkuu. Otin nyt kaverilt yhden satulan sovituksee ja jos se ei käy, ni tiistain on yhden toisen satulan sovitus viel edessä. Saa nähdä mont satulaa viel sovitan tulevaisuudes :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti