keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kuulumisii

Kävin viime torstaina maastos Serenan kans. Heti alust lähtien se oli tosi hyvä ratsastaa ja kaikki vaan pelas, istuin hyvin ja rauhallisest. Serena toimi tosi kivasti! :) Tosin onhan sillä niit pystyyn hyppimis taipumuksii koko ajan ja tonkii lenkin aikana se niit teki mont kertaa, mut kaikest huolimatta kaikissa askellajeissa säily tahti hyvänä, ei painanu ohjalle ja oli vaan niin hyvä! 

Perjantaina juoksutin. Teki mitä pyysin,vaikka en muista koska oisin viimeks sitä juoksuttan. Hieno tamma :) 



Sit olinki kuumeessa tossa viime viikon lopulla enkä jaksanu liikutella hevosia :/

Edelleen flunssaa on, mut ei onneks kuumetta oo ollu, täst pikku hiljaa taas parannellaan. 

Eilen kävin Stollen kans maastossa ilman satulaa, eipä siit muuta sanottavaa, kun että oli normaali itsensä :) 
Oli ihanaa taas mennä 4päivän pakkovapaan jälkee Stollen kans, se on vaan niin mun hevonen ja munlainen ratsastettava. Siin on tarpeeks haastetta, mut se antaa kans paljon takasin ja on fiksu ja oppii kyllä nopeesti ja vaik se välil velmuilee, ni se on rehellinen. Ei sekään tosin anna mitään ilmaseks. 



Täst kuvast en vaan voi olla tykkäämättä :) Vuos 2011 lokakuu, estekisoissa


Stollel on ollu nyt noin kuukauden päivät pienii patteja,toinen kainalos ja toinen ryntäissä, nyt niit oli tullu kaks lisää ja jaloissaki oli sellast rivin tyyppist..

Otin sit yhteyttä luontoäidin hevoset  Ninaan ja hän ehdotti yrttiseosta syötettäväksi nykyisen ruokinnan lisänä ja propolis uutetta niihin paukamiin ja jalkojen rupeen. Kuuri kestää 1-1,5kk. Ja toivon, että se auttaa! :) 

Myöskin Aloe Verasta on ollut hyötyä hevosten hyvinvoinnissa. Esim. yksi tapaus tässä meidän kylillä oli mahahaavainen hevonen, jonka kanssa eläinlääkäritkin alkoi jo nostaa käsiään pystyyn, että eivät enää osaa tehdä mitää,kun ei lääkkeetkään tuntuneet auttavan. Omistaja osti sitten hevoselleen aloe vera juomaa, kyllä, sitä voi antaa eläimillekkin, mahtava tuote! ja hevonen alkoi parantumaan jo viikon käytön jälkeen. Ja itsekin olen aloe vera juomaa juonut ja juon siis edelleen,sekä käytän muitakin niiden tuotteita ja olen ollu todella tyytyväinen. Esim. nestesaippua on mielestäni erittäin hyvä, kun mie pesen paljon saippualla käsiä ja kaikki kaupan saippuat kuivattaa mun käsiä tosi paljon ja kun aloin käyttämään aloe veran nestesaippuaa, niin ei ole ollu kädet enään kuivat :) Voisin ylistää kyllä tota tuotetta maailman ääriin asti :) 



Hain nyt Stollelle sovitettavaks Wintecin 250 cair satulan, katsotaan sopisko se sille, toi satula on ihan uus, niin ei ainenkaa oo sit millään taval rikki tai muutakaan. Ehkä jo tänää koittelen sitä selkään,vaikka wintecithän pitää testata aina ratsastaja selässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti