perjantai 1. helmikuuta 2013

Työt takana päin

Työpäivät takana. Ja väsymys on edelleen aika hurja,mut ei ton puolvuotiaan tytön kans hirveesti nukuta,vaik väsyttäis itteää kuinka paljo. Ei auta, ehkäpä hän alkaa nukkumaa,ku isommaks kasvaa :) 
Hurja myräkkä oli keskiviikkon, etenkii illal, onneks mul on nelikko,autona, niin pääsin sentää tallille kotoonta ja takaskin :) Torstai aamul ku menin töihin, ni mul ois ollu about 10km ajomatka viel, mut autost hajos laturi. Onneks lomitettavan paikan omistaja tuli sit hakee mut ja sit aamutallin tekemisen jälkee reippailin sellasen puolen tunnin kävelylenkin kotia päin,kunnes mies tuli hakemaa mut ja saatiin autooni virtaa,jotta sain sen ajettuu kotia :) Tänään sit luvas laturin vaihto siihe, ni pääsen taas ajamaa omal autolla :) Noniin, se autoist ja työkuulumisist.

Eilen ratsastin Stollen, piiiiitkäst aikaa! Sil oli 5päivän vapaat ja toi 5päivää tuntuu must edellee ikuisuudelta! 
Hevonen toimi kyl niin moitteettomast :)  Tarkotus oli ratsastaa istunnalla ja kevyil avuilla, kun muistin valmistella siirtymiset hyvin, niin tuli tosi hyvii pätkiä :) Kotipäin oli taas kiire, mut otin parit pysähdykset ja peruutukset, kun Stolle alko painaa ohjalle, ni ymmärs sen jälkee odottaa ja rauhottuu, on mulla hieno ruuna! <3 

Ostin tuos joitain viikkoja sitte hevosille Black Horsen kivennäistä,kun en saanu Mineral Plussaa mistään ja pakko oli kivennäist saada ja sen jälkee oli Stollelle tullu pari pattia. Ensin kokeilin, vaikuttaako kauran vaihto siihe.. ei vaikutusta.. Sit ku puhuin äiskälle siitä, nii se sano, et vaihdappas takasin Mineral Plussaan, nii varmaa häviää samal ne patitkin. Siin Black Horses kyl on kaikkii ihme mömmöjä, mist ei ees löydy kunnol tietoa. Serenalle ei siit o mitää tullu, joten syötän sille sen pois ja nyt Stolle syö taas Mineral Plussaa,niin on ne patit ainenki pienentyny, seuraan tilannetta, luulen, et häviävät siitä. 

Niist mun ostamist tavaroist sen verran, et yritin puhelimel ottaa kuvia niist, mut ehei, ei siit tullu mitään,nii otan järkkärin mukaa tallille joku päivä ja kuvaan sit varusteet sen kanssa. 

Ei o taaskaa mitää uusii kuvia, nii nää postaukset on tylsiä :/  Ja hirveen lyhyitä... Mulla odottaa yks haaste loppusilaust ja kuvia ja sen jälkee saan sen julkastuu ja kunhan ehdin, nii ajattelin kirjottaa mielipidepostauksen.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti