keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Esteitä

Eilen hyppäsin Stollen kans. 
Menin eka maastos alkuverkat,se oli kivan energinen. Sit mentii 3 esteen "rataa" pihatiel. Esteet oli n. 50-70cm. Tarkotus oli mennä erikoisempii esteit ja saada taas luottoo hevosen ja mun välille. Oli perunalaatikko estettä ja ämpäreit esteen alla ja se viime hyppy kerral hirvittäny sininen lava. Hienosti Stolle meni, ihan pari kertaa kiels, ku askeleet ei aina ihan sopinu ja en saanu hyvää ponnistuspaikkaa..  Joka tapaukses, hyvä fiilis jäi, ketään ei ollu kuvaamas, et ois saanu kuvia. 
Sit käytii viel maastos loppuverkat ja Stolle innostu laukkaamaa joten otettii vähä reippaampi laukkapätkäki <3 

Illemmal kävin Serenan kans kävelylenkin maastakäsin. Se oli normaali ittensä,niiku aina. Pakko viel pari päivää liikuttaa sitä ihan kevyest, kengittäjä tulee lauantain, ni saa taas kengät takasiin ja pääsee ajaan ja ratsastaan ^^

Stollen satula ei o vielkää käyny korjattavan.. Kun siitä se paneeli on lässähtäny, ainaki niin siis oletan. Paneelit on tilauksessa,toivottavast! Niis oli kuulema tullu joku kämmi ja eivät olleet vieläkään tilaukses, vaik rahojen laittamisest on jo kolmisen viikkoa -.- Huoh, tätä oottamista.. 
Noh, joka tapaukses, sit ku paneelit saapuu, ni käydää laitattaas ne siihe satulaa ja toivotaa, et ongelma korjaantuu sillä.. Joten, edelleen ratsastus tapahtuu Stollella Serenan satulan kans... Serenaa en siks ole ihan hirveest ratsastan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti