tiistai 9. lokakuuta 2012

Kisoista ja Serenasta

Alotetaa sitte lauantain estekisoista. 
Aamu alko hyvin ja ehdittii paikalle hyvis ajoin. Rataa oltii viel rakentamas ja laitoin Stollen kuntoon. 
Sit pääsikin jo kävelemää radan ja se oli taas kiva, niinku aina PR-tallilla. Ainoo oli, et siel oli sininen aaltoeste, mitä ei ikinä olla hypätty ja aattelin, et mitäkhää Stolle sanoo siitä.. 
Noh, sit alotettii verkkaamaa, Stolle oli hyvä, kuunteli pidätteet ja pohkeet. Meni kans kivasti oikeesee kierroksee, vaikkei se oikee laukka sillä toimikkaa. 
Ekan verkkaesteen se kiels, niinku yleensä aina tuol tallilla. Ratsastin sit uudestaan esteelle,pohkeet kiinni ja hienosti meni yli. Sit tokalla verkka esteellä hevonen innostu, et perhana, mehän ollaan kisoissa, sit alko löytyy vauhtia ja olinki oikeestaa sit vaan matkustajana siel selässä ja näytin vaan, et mihin mennää :D  

Oltii viidensii lähtijöit ja rata meni yleisest hyvin,kakkosena oli se siniin aaltoeste ja se ei kytänny sit yhtään! nelos esteelle asti säily laukkaki sinänsä ihan kivasti, nelos ja vitos esteen välissä se ravas ja kiemurteli ja vitos esteelle huono lähestymiin ja puomi alas. Kutos esteelle en saanu pidettyy laukkaa ja mentiin se sit suosiol ravissa ja loputki esteet meni puhtaasti. 
Yleisest siis hyvä fiilis, ku hevonen oli kuulolla,vaikka pudotus tuliki. 


Täs hieman maneesia 

Mun istunta -.- Aika kamalaa...
Ja siinä se aaltoeste! 


Sitte sunnuntai... 
Kisat oli Anjalan maatiksel.. Siel ei oltu ennen käyty kisoissa,vaikka muuten olen siel paljo ollukkii ja ratsastan. 
Ehdittii hyvis ajoin paikalle.. Stolle oli kyttäys päällä.. Ja verkkaamaanhan ei päässy kisaradalle, josta en tykkää ollenkaan! Noh, verkassa sitte oli kaks ihan normi estettä, pysty ja okseri, punavalkoin ja sinivalkoin, nehän se meni oikein hienosti, vaikka ei ollukkaa muuten kuulolla kunnol.. 
Noh, itse rata oli aivan järkyttävä... Tosi pitkii teitä ja hieman erikoisempii esteit,sekä trippeli.. Mehän ei olla ikin hypätty trippelii... 
Noh, alotettiin huonosti ykkösesteelle, se meni miten meni, mut meni kumminki, kakkos esteelle kielto... Ja toinen... Hylätty siis.. Noh, kolmannella se sitte meni sen, se oli siis täysin normaali pysty, mut Stolle kun on hieman omalaatunen, nii aurinko paisto niin, että se teki esteen eteen varjon puomeista ja Stollehan kammoaa varjoja ja esim.jos on ollu puomi maassa ja siitä jääny jälki kenttään, niin herra ei mene siitä, jos ei o ihan pakko.. Sit mentiin viel kolmos este, joka oli lila portti ja vaik se vähän katto sitä,nii meni kumminki ja siitä oon tosi ylpee! 
Noh, sit piti käydä tuomarin juttusin.. Mietin siin, et mitäköhän.. Niin, ei ois saanu hypätä, ku yks este hylkäyksen jälkeen, olin sillee, et "Jaaha, eipä o aikasemmin tälläsii sääntöi ollu" 
Olin sitte yhteydessä kisojen järjestäjään ja hän sanoi, että on ihan tuomarista kiinni, saako rataa hypätä loppuun hylkäyksen jälkeen vai ei. Tuomarille laitan tästä asiasta palautetta! 
Muutenkaan en ollu yhtään tyytyväinen näihin KJR:en kisoihin, mielestäni muut kisat olleet paljo paremmat ja sujuneetkin aikatauluiltaan ym. paljon paremmin. 
Sitte käytiin Stollen kans viel loppuverkat maatiksen metsäteillä. 

Sitte eiliseen Serenan ratsastukseen. Sain vihdoin sille oman satulan käyttöön takasin, Stollelle siis ostin nyt sitte käytetyn Wintecin toisen tilalle,ku ei niiden paneelien laitost tullu mitään. 
Serena oli viree :D 
Hyppi hieman pystyyn aluks, ku otin ohjat ja muutenki se oli sellast steppaamist koko tien leveydelt ja poikittamist. 
Yleisest se oli epäpuhdas eikä oikein halunnu olla millään taval avuilla, ei pahemmin reagoinu pohkeeseen ja paino niin pirusti ohjalle. Mut, ois voinu mennä huonomminki! 

Stollen kanssa menin eilen palauttavan maastolenkin ja tarkotus oli vähän hioa laukkaa. 
Noh, miten sen nyt ottais.. Eipä se oikein menny. Vaikka sillä on nyt kengät etusissa, niin takasii se varoo ja pitäis olla pehmee alusta, et sais kunnol mentyy.. Inhoan noit teitä, kun ne on tollasii kivisii ja kovia.
Pidän sillä nyt pari vapaata, ku kumminki ollu aika hektistä tää nelisen päivää,liikuttu niin paljo. 
Ehkäpä loppuviikost pääsis kentälle!

Kuvia tulee ainaki joitain, kunhan saan aikaseks. Sunnuntaista ei o kuvia, vaan videopätkä..  Olen täs just lähdössä tallille Serenan liikutuksee, katotaa miten se tänää menee :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti