perjantai 19. lokakuuta 2012

huoh

Olipahan sitte Stolle saanu jalkaansa pienen haavan, se on oikeesti pieni, mutta en tajuu, et mistä se on sen saanu, polven sisäpuolella se on, suurin piirtein siinä, mistä polvi alkaa... Noh, aamulla kun menin tallille ja aloin laittaa sitä valmiiks, ni katoin jalkaa ja totesin siin, et se oli paksu. No, ei siinä, sitte ravuutin sitä pihatiellä ja katoin arkooko, ei arkonu. Jalka oli kyllä lämmin, puolee väliin säärtäkin, mut liikutin sen silti, kun varas painoa jalalle eikä muutenkaa reagoinu, vaikka sitä painelin ym. 
Noh, impparihan siinä luultavast on.. Sillä on ollu jos minkämoisii haavoi jaloissaa, isompiiki kun tuo, mut ei se koskaan o tollai niitten takii turvotellu, noh, kerta se on ensimmäinenki.. Stollen kans tosin sattuu ja tapahtuu.. 

Sit ite ratsastukseen. Menin ilman satulaa, se oli koko ajan hyvin kuulolla, laukka pyöri tosi hyvin, ei mitää tietoo viime kerran vaikeuksista pitää laukkaa yllä. Tuki ohjalle ja muutenkin kuunteli kaik avut. Hieno hevonen! Tulin sit siihe tuloksee, et sen satula on sitte sille nähtäväst liian pyöree siivistään ja ne painaa sen lapoja ja siksi liike jää lyhyeks eikä se laukka tule sieltä kunnol.. 

Toivottavast toi jalka nyt tosta paranee ilman antibiootteja. Pitää myös saada nyt johonkin satulat, jotka ei sovi ja saada sille sopiva satula selkään, ni pääsis menemää kunnolla,vaikka hyvää harjotustahan tuo ilman satulaa meno on mun tasapainolle :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti