lauantai 27. lokakuuta 2012

Töitä ja väsymystä

Nonii, empä ole nyt tehny oikeestaan yhtään mitään, muuta ku tehny tallihommat päivittäin. 
Oon ollu torstaista asti töissä ja työputki jatkuu viel huomisen päivän. Ja väsyttääkin huolella, jotenka en luultavast tänäänkään liikuta heppoja,jos en nyt sitten talliin menon yhteydessä innostu juoksuttamaa Stollee, kun noi laitumetki ois vihdoin jäässä, niin saattais olla jopa hyvä pohja :)

Ihania kelejä kyllä nyt pitäny, tänne tuli eilen lunta sellaset pari senttii, onhan seki jotain, paremmin ainaki näkee illalla, ku on maassa vähä valkosta. Ja ollut kans hyvät selkeet kuutamokelit. 
Hevosten tarhahan oli mutanen tuossa sateiden jäljiltä ja tietty, kun ne on siel tallustellu menemää,ni sinne tulee kavioiden jälkii ja siihen sitte pakkaset, ni sehän jääty sellaseks mutakököks ja siel on jos minkälaisii terävii reunoja ym, kun ei sitä ole saanu millää tasotettua,enneks pakkaset tuli.. Eipä hevoset siellä paljoa liiku ja Stolle varoo paljo takasiaan, kun ei niissä o kenkiä.. En tykänny siit mudasta, mut en tykkää kyllä tästäkään, et se tarha on nyt kova ja ilkeen tuntuin kavioiden alla. Täytyy siis luultavast laittaa sille huomiseks päiväks bootsit takasiin, jos ne vaan menee niihin fiksusti,ni pääsis papparainen paremmin käveleen.

Tässä kuvia parin vuoden takaa... Silloo oli paljo lunta <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti