sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Rapa lentää

Kävin tänää ajamas Serenan, se oli eilen piehtaroinu,joten meni aikaa, et sain kaiken mudan sen kasvavast talvikarvast pois. Noh, aikani siin tuhrattuani hevosel oli valjaat pääl ja kärryt peräs. Välis satoki, mut onneks se oli vaa pien kuuro. Silti laitoin sadevaatteet päälle, ku kumminki ajaes näin keleil rapa lentää. 
Mentiin sellain 40min lenkki. Serena oli kiva, mitä nyt hieman paino ohjalle, mut kuunteli silti pidätteet oikein hienosti. Laukattii kans parit pätkät, se on ihana, kun sille vaan sanoo "laukka",niin se lähtee käynnistä laukkaamaa :) 

Olin laittan sille ne uudet suojat, mitkä ostin sielt lappeest... Huomasinpahan sitte, ku tulin lenkiltä kotiin, et toinen niist oli ratkennu yhden tarran kohdalt ja toinen menossa rikki! Siis aivan uskomattoman huonoo materiaalii ja ihan kyllä merkkisuojat on! Tästä siis palautetta laitan, vaikka ihan sitte suojien valmistajalle asti.  Ei monen kympin suojat saa tollei mennä rikki,ne oli toisen kerran jalassa! 

Noh, sit Stolleen. Sen kans käytiin vaan kävelylenkki taluttaen, sekin 40min. Ihana ruuna <3

Tulin siihe tuloksee tuossa satula hommassa, että tuo Wintec ei sit lopult olekkaa enää sopiva Stollelle oikeestaan ollenkaan... Se liikkuu niin, että sen karvat on selässä kurtus eteenpäin.. Huoh... Joten satulan etsintään sitte.. Sitä ennen pitäis nyt sit vaan saaha tuo wintec myytyy... 

Noh, ehkä tää viel tästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti