sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Stollen jalasta ja Serenan mahtavuudesta

Nonii, täält mudan keskeltä..

Serenan kans oon nyt ratsastan eilen ja tänään. Eilen se oli, niinku aina alkuunsa, häslä, ja alkukäynnit meinaa aina jäädä sen kanssa lyhyiks, ku se alkaa tepsuttaa, että pitäis päästä ravaamaan ja käyntiähän ei pitäis mennä, ku vaan sen, mitä hän jaksaa kävellä. Aluks ratsastin sen kans käynnissä pohkeenväistöi ja pysähyksii,jotta alkais kuuntelemaa ja alkais keskittyyn. Sit ravityöskentelyy. Laukkakin oli alust lähtien hyvää, niin hyvää ku se nyt voi olla nelitahtisena ja noin ison hevosen kanssa. Se kuunteli ja laukkaa pysty sääteleen.  Eikä pahemmin painanu ohjallekkaa koko aikana. 

Tänää käytii sen kanssa kans maastossa ja aluks taas häsläkäynnit. Alkuraveissa oli hyvä. Laukkas myöskin kivasti. Sit mentiin yks mettäpätkä, josta pääsee toiselle hiekkatielle, siel mettäs käveltii parin puunrungon yli ja muutenkin tarkotus oli, et se vähä miettis mihi jalkojaan pistää, noh, kylhän se niihin puunrunkoihi kompuroi :D 
Paino ehkä vähä enempi ohjalle, kun eilen, mut tuli sieltä hyviikin pätkiä, ravis etenki,vaik ei niin rento ollukkaa, mitä ois voinu olla ja mitä on välillä ollu. 

Mut silti, tosi hyvä fiilis Serenasta! Ihana <3


Eiliseltä kuva



Sitte Stolleen. 

Juoksutin sen eilen. Se oli hassu, askels oikein letkeesti ja kuunteli ihan kaiken, pysähykset, siirtymiset meni tosi hienosti! Meidän yks kissa oli siin pihal samalla ja se hyökkäili ain jostain päin ja Stolle pelästy sitä välillä ja kauho etujaloillaa,hassu :D 

Sit tänään kävin sen kans maastossa. Eipä siitä sen ihmeemmin mitään muuta voi sanoa, kun että oli hyvä ja kuunteli. 

Sitte siihen jalkaan. Se oli eilen melkein normaali, ku hain hepat sisään. Aamulla se oli taas turvonnu, mut liikutuksen jälkeen oli laskenu normaaliks. Ei se o missää vaihees sitä ontunu ja oletan kyl, et se paranee ihan hyvin ilman lääkekuurii. 

17.10 tarhassa 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti