maanantai 28. tammikuuta 2013

Kuulumisii ja pari kuvaa vuodelta nakki

Stollella oon nyt pitäny Serenan satulaa ja Serenallakii tietty samaa satulaa, näil mennää nyt sen aikaa, et saisin Stollen wintecin myytyy ja sit ostaisin Serenalle yleissatulan, mitä oon jo aikasemminki sovittan ja menisin Stollel sit tol koulusatulalla, vaik en hirveesti siitä tykkää, mut se istuu Stollelle romaanin kanssa,niin oon tyytyväinen :) 

Eilen käytii mieheni kanssa Lahdes, tarkotus oli hakee kaverille poni, mut suunnitelmat ei ihan menny, niinku piti, poni oli about 145cm korkea ja meidän traikku on n.190cm sisäkorkeudeltaan, eli ei mikään hirveen iso ja kaik hevoset sekä ponit on tähän asti menneet sinne ja olleet siellä oikein hienosti. Noh, tää poniki meni sinne, sit, (en tiiä miksi) mut hyppäs ikäänkuin hieman pystyyn kopin sisällä ja löi tietty päänsä kattoon. Noh, sit se peruutti sieltä pois eikä sitä enään sinne sit saatu, lukuisist yrityksist huolimatta, poni kyllä oli traikussa sisällä monesti, mut sit sai taas ihme hepulin ja nosti päänsä ja peruutti niin pitkälle, et pääs ulos. Siellä sitte oli tallinomistaja paikalla ja hän oli tullu siihe auttamaan,ei siinä mitään, jos ois asiallisesti ollu, mut haukku meidän trailerin ja kiroili siinä ja käyttäyty erittäin ylimielisesti. Kyseinen henkilö on kuulemma muutenkin erittäin paha suustaan ja itse kyllä sanoin sille suoraan, että miten kohdellaan vieraita ihmisiä ja että on erittäin törkeetä ja loukkaavaa käyttäytyy noin, niinku se käyttäyty. Nonii, tulipahan taas avauduttuu. Poni siis nähtäväst haetutetaan sieltä muin keinoin. 

Sit käytii Kärkkäisel. Ostin sielt hevosille lami-cell:in taipuvat harjat,niit oli enää 2 jäljel, nii pitähän kummalleki ostaa :) Ja Stollelle naruriimun, kun oon sen kans nyt pikkuhiljaa alkan harjottelee ilman suitsii menoa, yks päivä jos tossa mentiinki pelkäl riimul ja narulla ja jätkä toimi niin hienosti :) 

Serenan kans oon nyt parina päivän ratsastanu ja se on ollu, kröhöm, toooosi energinen :D 
Mut silti, hienosti menee kumminki, laukat nostaa ja on siinä tosi tasanen eikä paina ohjalle. 

Mul on heinäongelmakii, kun haetaan heinää n.90km päästä ja meille ei mahdu paaleja, kun sellain 30kpl:ta kerrallaa, ne on siis isoja, n.20kg:n kuivaheinäpaaleja, niin on aika rasittavaa hakee niit kuukauden välein.. Siihenki pitäis jotain keksiä,joten raaps raaps, päätä raapimaan vaa ja miettimää.. 

Pakko vielä lisätä! Tänään tuli ilmotus saapuneest paketista,jonka sisältöö olin ettin käytettynä tai uutena jo jonkun aikaa ja nyt sen sain ostettuu! Jippii, kerron sen sit, ku saan kuvatki siitä :) Ja yritän ottaa myös niist harjoista ja naruriimust kuvia :) 



Tonne suoralle ku jaksais taas lähtee kahlaamaa mettän läpi!  Sais päästellä hyvää vauhtii :) 

29.1.2010

2 kommenttia:

  1. ei vitsi, mahtavan näkönen päästely pätkä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on ihana! Oon päässy käymään tuol vaa kerran, ku ei meinaa oikein olla aikaa mennä niin pitkää lenkkiä, mut ehkä viel tänä talven joku päivä, ku on oikeesti aikaa, ni lähden Stollel tonne laukkaamaa :)

      Poista