maanantai 14. tammikuuta 2013

Maneesireissu ja tänänen maasto

Eilee oltii Stollen kans hyppääs maneesis. Ensin ratsastin kaikki askellajit läpi,menin voltteja,ympyröitä, pohkeenväistöjä,siirtymisii ja puomeja. Sit, ku olin verkannu, ni hypättiin. Esteinä oli okseri, muuripysty ja ristikko. Ensin mentiin okseria. Se oli 80cm ja ekalla yrittämäl Stolle kiels. No, itekkää en ollu kyllä yli menossa :D No, mut toisella kerral hienosti yli ja kolmannellaki. Sitte mentiin pystyä, jossa ei vielä ollu muuria alla, se oli 90cm, kröhöm xD Noh, siihenki ensin kielto, ku kuskia hirvitti. Ja sit hienosti yli. Sit mentiin sitä pari kertaa muuripystynä, joku ehk 70cm oli se ja niin hienosti meni yli, vaikkei ollu nähny koskaa sellasta, mitä mie nyt haistattelin ennen hyppäämist sille sen esteen moneen kertaa. Sit mentiin viel ratana ne esteet,et mentii muuripysty,normipysty ja ristikko. Stolle oli toooosi hyvä ja olin erittäin tyytyväinen ruunaan! 

No, ei niin paljo hyvää, etteikö jotain pahaa. 
Tänänen maasto.... Katastrofi... 

Stolle on ollu nyt jo jonkuu aikaa tooosi ärsyttävä ja sellain kaulasuppuohjallepainaja... Argh.. 
Se meni alku lenkin ihan normist, niinku aina... Mut sit ku aloin pyytämää silti vähän enemmän ja että sen ois pitän asettuu vasemmalle, ni argh, ei millään.. Teki mitä vaan, ni ei.. 
Aikani siin taisteltuani, olin kumminki ihan tyytyväin siihe, et se ees yritti jotenki.. Noh, sit loppukäynneis aloin tekee pysähdyksii, nii ei millää voinu seisoa, tosi ärsyttävää sellast pientä lyhyttä askelta, vaik ois pitäny seisoa! Siinä sitte pysäytin ja seisotin sitä parin-viiden metrin välein. Oppihan se sit oottamaanki. 

En tiiä mikä vaivaa... Onko syynä se, ettei olla huonojen kelien takia menty kunnolla, on ollu tosi kevyttä ja nyt ruunal keittää yli ja se ei vaan halua kuunnella. Vai se, että keskityn liikaa suoritukseen o.O Noh, Stolle ei ole mikään ratsu, joka ois jalostettu menemään hienosti ymv. Mut ei se oo ollu koskaan tollain pöllöpää.. Noh, nyt en mene pariin päivään sen kans ollenkaan, nii katsotaan onko pöllöpääst kuoriutunu enkeli, kun seuraavan kerran selkään kiipeän.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti