tiistai 1. tammikuuta 2013

Ratsastelua ja uus vuos

Nonii, taas on vuos vaihtunu. Hevosten kans oon menny, miten on pystyny. Yks päivä menin Stollen kans hangessa pellol, en kauaa, ehk 10min, muuten sit maastossa. 
Serenan kans oon kävelly nyt oikeestaa vaan. On aika liukkaat kelit ja oonki miettin, et jos nää kelit nyt jatkuu tällasena, niin pistätän kyl kummallekkii kans etusiin hokit, ainenki pahempien kelien yli, nii pääsee ainaki liikkumaa kunnol, eikä tarvii tuskailla sitte tota liukkautta, kun tota vettä nyt tulee joka päivä ja tästä jos se pakastaa, niin sit on aivan pääkallokelit ja missää ei voi mennä ilman hokkeja! 

Stollella menin eilen maastos, se oli tosi kiva,niin kauan, ku sai laukata ja mennä kotoa pois päin, mut sit ku käännyttii kotii, ni joko se paino ohjalle tai sit se veti kaulan ja pään suppuu ja ylös ja oli ihan tyhjä edestä, ratsastin sitä eteen ja otin siirtymisii ja peruutuksii ja pysähyksii, vaikka mitä, nii ei se missää vaihees ollu siinä ravissa oikeesti hyvä, huoh.. Taas se kenttä ois niin paikallaan! Ja loppukäynnit oli sellast puol juoksemista ja jalkauduin pari kertaa ja otin parit peruutukset maastakäsin ja paljo pysähyksii ja liikkeelle lähtöi ja nousin takas selkään ja sieltä käsin myös pysähyksii, peruutuksii, ni ei parantunu käynti missää vaihees. Stolle on ollu kyl tosi energinen nyt mont viikkoo ja aivan yliherkkä myös kaikille avuille, tai, lähinnä se keskittyy aivan liikaa siihen, mitä teen kädellä, ku että kuuntelis pohkeita.. 
No, aina ei voi mennä hyvin. 
Tarkotus ois mennä sunnuntaina estevalmennuksee,piiiitkäst aikaa ja sitte helmikuussa ois estekisat. Jos ei ehditä harjotteleen kunnol niihi kisoihi, ni sit ei kyl lähdetä ajamaa kisapaikalle ollenkaa. Ollaan hieman ruosteessa, ku hyppyi ei oo tehty hirveesti nyt.. No, ehkä se tästä :) Uus vuos ja uudet kujeet. 

Sen verran vielä täytyy lisätä tähän, että eilee illal, ku menin siinä kuuden mais tarhaan ottamaa Stollelt kaulakappaleen loimest pois ja mietin, et pitäisin niit viel pari tuntii ulkon,ni pauke alkoki siinä just ja Stollee oikein pelotti, raukkaparka täris vaan ja Serena veti ympyrää siel, ni otin ne sit sisään. Sit ei Stollel ollu enää hätää,mut Serena viel kiers karsinaa ympäri ja kuunteli pää vinossa rakettien pauketta. 

Lisäilen tähä postauksee kuvia,kunhan mul on enempi aikaa, nyt pitää lähtee tallille ja sit syömään kummini luo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti